Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Á la carte tarjoilija Ylläkselle, Ravintola Haltiakammi

Tarjoilija Lappi ← Takaisin

Tunnelmallinen Ravintola Haltiakammi on elävän tulen ja haltioiden koti, lähellä Äkäslompoloa ja Ylläksen hiihtokeskusta. Haltiakammin uumenissa leiskuvalla avotulella valmistuu parhaista raaka-aineista perinteiset Lapin ruuat, sekä maailmalta innoitusta saaneet herkut. 

Haemme ravintolaan á la carte tarjoilijaa, jolla on jo pohjalla kokemusta, mutta ennen kaikkea asennetta ja halua kehittyä alalla. 

Tarjoamme työpaikan yhdessä Suomen suosituimmasta tunturista, kilpailukykyisen palkan,  sekä majoituksen huokeaan hintaan – ja tietysti loistavat työkaverit.  Talvisesongin jälkeen on mahdollisuus työllistyä yrityksen kesäsesonkikohteeseen etelä-suomessa.

Laita rohkeasti hakemus sisään ja liity iloiseen Enjoy- tiimiin.

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top