Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Á la carte tarjoilija Ylläkselle, Ravintola Haltiakammi

Tarjoilija Lappi ← Takaisin

Tunnelmallinen Ravintola Haltiakammi on elävän tulen ja haltioiden koti, lähellä Äkäslompoloa ja Ylläksen hiihtokeskusta. Haltiakammin uumenissa leiskuvalla avotulella valmistuu parhaista raaka-aineista perinteiset Lapin ruuat, sekä maailmalta innoitusta saaneet herkut. 

Haemme ravintolaan á la carte tarjoilijaa, jolla on jo pohjalla kokemusta, mutta ennen kaikkea asennetta ja halua kehittyä alalla. 

Tarjoamme työpaikan yhdessä Suomen suosituimmasta tunturista, kilpailukykyisen palkan,  sekä majoituksen huokeaan hintaan – ja tietysti loistavat työkaverit.  Talvisesongin jälkeen on mahdollisuus työllistyä yrityksen kesäsesonkikohteeseen etelä-suomessa.

Laita rohkeasti hakemus sisään ja liity iloiseen Enjoy- tiimiin.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top