Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

À la carte -tarjoilijoita joulukaudelle 2018 Helsinkiin, Ravintola Lasipalatsi

Sali Uusimaa ← Takaisin

Lasipalatsin rakennus on valmistunut jo vuonna 1936 ja Ravintola Lasipalatsi oli 30-luvulla aikansa näyttäytymispaikka ja suosittu ruokaravintola Helsingin keskustassa.

Tälle päivälle asti Lasipalatsi on pysynyt tunnettuna helsinkiläisten ja kauempaa tulevien kohtaamispaikkana jossa nautiskellaan ystävien ja perheen kanssa runsaasta kahvilavalikoimasta, lasit viiniä katsellen kaupungin vilinää tai tunnelmallista illan viettoa à la carte ravintolassa jossa tarjolla aina kotimaisia klassikoita ja kauden herkkuja silloin kun ne on parhaimmillaan.

Haemme à la carte osaajia Lasipalatsin ravintolan kiireiselle pikkujoulukaudelle jossa tunteja tarjolla kolmiviikkoisjaksolla 90-112,5h. Vastaat osaamisellasi asiakkaiden illanvieton onnistumisesta, nautit ihmiskohtaamisista ja hymysi tarttuu asiakkaisiin. 

Työ edellyttää ahkeraa asennetta joulukauden kiirellisyyden vuoksi ja työpäivien pituus voi vaihdella. Lisäksi sinulla on jo kokemusta à la carte tarjoilusta ja perus etikettitaidot hallussa, plussana kiinnostus ruokaan ja viiniin. Sinun ei tarvitse olla pitkän linjan tekijä, asenne ratkaisee ja talon tavat opetetaan. 

Työt alkavat tähän tehtävään loka/marraskuun alkupuolella ja jouluun asti riittää hommia. Tulet olemaan osa Enjoy-perhettämme; työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin saat myös täyden tuen työnantajaltasi urasi kehittämisessä. Voit työllistyä kirjoillamme jo ennen syksyä ja vakituisempikin tarjoilijanpaikka on mahdollinen. 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top