Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Aamiaiskokki Turkuun, Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Kokki 30.12.2018 ← Takaisin

Etsimme asiakkaallemme Hotel Hamburger Börsin aamiaiselle aamiaskokkia

Original Sokos Hotel Hamburger Börs on legendaarinen hotelli- ja ravintola Turun kauppatorin laidalla. Hamburger Börsin sanotaan olevan tuhansien tarinoiden ja kohtaamisten talo, sillä rakennuksen historia yltää 1895 luvulle asti, jolloin toiminta on alkanut ravintolana. 

Aamiaiskokki vastaa hotellin aamiaisen ruokapuolesta. Osassa työvuoroista ollaan yksin, joten osaat rytmittää työpäiväsi sen mukaisesti. Olet huolellinen ja laitat aamiaisen kauniisti esille. Aamiaiskokin töihin kuuluvat myös esivalmistelut, tiskaus, keittiön siivoaminen sekä tukkukuormien purku. 

Hakijalla tulee olla kokin koulutus ja hieman jo aiempaa työkokemusta alalta. Olet tehnyt vuoroja yksin aiemmin, joten osaat reagoida nopeastikin muuttuvissa tilanteissa.  Aikaiset aamut eivät ole sinulle este ja joustat tarvittaessa iltapäivän puolelta. Hygieniapassi ja salmonellatodistus löytyvät taskustasi.

Työsopimus on määräaikainen ja se tehdään työntekijän ja Enjoyn välille. Työhön voidaan ottaa kaksi kokkia, jolloin tuntimäärä työsopimuksessa on molemmille 60h/3vko tai yksi kokki jolloin tuntimäärä on 90h/3vko. Työ alkaa helmikuussa 2019 ja kestää toukokuun loppuun asti. Perehdytykset voidaan aloittaa jo tammikuun aikana.

 

Mikäli olet ehdottomasti aamuihminen niin laita hakemusta tulemaan heti!

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top