<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Apulaisravintolapäällikkö, Ravintola Suomenlinnan Panimo

Vuoropäällikkö Uusimaa 8.2.2020 ← Takaisin

Ravintola Suomenlinnan Panimo sijaitsee vain 15 minuutin merimatkan päässä Helsingin Kauppatorin rannasta, heti Suomenlinnan päälaiturin edessä. Ravintolan ruokatuotteen linjaan vaikutteita antavat linnoitussaaren historiankin perusteella skandinaaviset ja venäläiset perinteet jotka yhdistyvät klassiseen, mannermaiseen keittiöön. Tyyli on konstailemattoman krouvia, laatu ja maku ovat keittiön prioriteettilistalla kärkisijoilla.

Etsimme nyt ravintola Suomenlinnan Panimolle APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan omalta osaltaan ravintolan toiminnoista. Työnkuva muotoutuu oman osaamisesi ja ammattitaitosi mukaan. Tehtävässä menestymiseen tarvitset aiempaa kokemusta esimiestehtävistä sekä vahvaa kokemusta ravintola-alalta.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen (112,5h/3vko) huhtikuusta 2020 alkaen, mutta otamme huomioon myös määräaikaista pestiä hakevat henkilöt (työsuhde vähintään huhtikuun alusta syyskuun puoliväliin).

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo kokemusta a la carte-ravintolan esimiehenä toimimisesta, sinulla on tinkimätön asenne työntekoa kohtaan, asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja osaat innostaa tiimiäsi joka päivä hyviin suorituksiin. Työtehtävä vaatii myös B-ajokortin. 

Tässä pestissä saat käyttöösi Ravintolakolmio konsernin henkilökuntaedut ja täyden tuen urasi kehittämiseen sekä mukavan työyhteisön.

Hakijoita haastatellaan sitä mukaa, kun hakemuksia tulee, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita siis hakemusta tulemaan pikaisesti ja varmista paikkasi saarella!

 

Lisätietoja antaa (arkisin klo 9-16 välillä):
Katja Väärälä
044 7336291
katja.vaarala@eezy.fi

Hae paikkaa!

VMP vaihtaa nimekseen Eezy – tavoitteena olla henkilöstöpalvelualan markkinajohtaja vuoteen 2022 mennessä

Henkilöstöpalveluyritys VMP muuttaa nimekseen Eezy. Nimenvaihdon taustalla on heinäkuussa toteutettu yhdistyminen toisen alan suuryrityksen, Smile Henkilöstöpalvelut Oyj:n kanssa. Uudesta nimestä Eezy Oyj on tarkoitus päättää muodollisesti ylimääräisessä yhtiökokouksessa joulukuussa. VMP on toiminut tähän asti usealla eri brändillä. Nyt tehdyn nimimuutoksen tarkoituksena on vahvistaa integraatiota ja yhdistää kaikki palvelut yhden Eezy-brändin alle. Eezyn liiketoiminta-alueet ovat henkilöstöpalvelut, […]

Uutinen

VMP ja Enjoy tarttuu työvoimapulaan täsmäkoulutuksella

Lapin matkailun kasvua rasittaa hotelli- ja ravintoalan työvoimapula ja VMP:n asiakasyritykset kaipaavat kipeästi lisää osaavaa henkilökuntaa sesonkikiireisiin. VMP on konserniyrityksensä Enjoyn ja VMP Urapalveluiden kautta käynnistänyt koulutuskonseptin, jonka tarkoituksena on kouluttaa uusia tekijöitä suoraan työtehtäviin paikallisten oppilaitosten kanssa. Täydennyskoulutuksia on järjestetty alalla kauan, mutta VMP on uudistanut tuttua konseptia hyödyntämällä asiakasyrityksiään koulutusympäristöinä. Hyvät kokemukset pääkaupunkiseudulla […]

Uutinen
Eezy

VMP, Smile, Personnel, Extraajat, Enjoy, Voima, Corporate Spirit ja Eezy.

Tekevät unelmien työelämästä totta nyt yhtenä Eezynä.

Lisää Eezystä >
Palaa vanhalle sivulle >
Back to top