Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Asiakkuuspäällikkö

Asiakkuuspäällikkö ← Takaisin

Moro,

nyt haetaan hallintoomme Oulun konttorille hyvää tyyppiä kolmanneksi pyöräksi. Tittelinäsi voi olla vaikkapa asiakkuuspäällikkö – osaamisesta riippuen. 

Edellytämme sinulta esimieskokemusta ravintola-alalta ja ennen kaikkea salin sekä baarin puolelta, Oulun seudun tuntemusta (Lappi plussaa) ja nuhteetonta taustaa sekä ripeää otetta työhön. Osaat käyttää MS Officen sovelluksia sekä tietokoneella, että puhelimella. Eli lyhyesti; työssäsi rekrytoit, hallinnoit, kehität, huolehdit asiakkaistasi ja ennen kaikkea työntekijöistämme.

Vastapainoksi me tarjoamme sinulle:

-mukavan päivätyön (joskus poikkeuksia työajoissa #reissuapukkaa)
-kilpailukykyisen palkan
-loistavan mahdollisuuden kehittyä henkilöstöpalvelualalla
-tosi kivat työkaverit ja -yhteisön
-henkilökuntaedut
-kokemusta 387 vuotta ravintola- ja 168 vuotta henkilöstöpalvelualalla

Hakuaika päättyy 16.12. ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Ai niin, meistä vähäsen: HoReCa-alan henkilöstöpalveluyritys vuodesta 1999. Ei suurin mutta paras. Kysy ja kerromme mielellämme lisää. 

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top