<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Espooseen, Sherlock Pub

Baaritarjoilija Uusimaa 30.1.2020 ← Takaisin

Sherlock Pub on rento ja lämminhenkinen oluthuone, jossa hanoissa virtaa laadukkaat juomat. Täällä pääset maistelemaan paljon erilaisia pienpanimotuotteita, mukaan lukien myös Espoon alueen omia aikaansaannoksia.

Loistavien kulkuyhteyksien äärellä olevassa Sherlockissa tarjoillaan juomien viereen myös pientä purtavaa ja iltaa vauhdittaa myös silloin tällöin live-bändit.  

Sherlock etsii nyt suurennuslasin kanssa itsenäiseen työhön kykenevää baaripirkkoa tai -mikkoa, jolla löytyy pilkettä silmäkulmasta sekä aitoa intoa asiakaspalveluun.  

Toivottavaa olisi, että olisit myös itse kiinnostunut pienpanimoiden juomatuotteista sekä toiminnasta, jotta osaat kertoa näistä myös kiinnostuneille asiakkaille.

Muutaman vuoden kokemus tiskin takaa toiminnasta sekä varavastaavan pätevyys olisi hyvä löytyä takataskusta. 

Työvuoroja olisi lähtökohtaisesti tarjolla noin. 3vuoroa viikossa, joten työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelujen tai toisen työn oheen.
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi matkaan pian.

 

Mikäli siis sydämesi sykkii Espoolle sekä rennolle ilmapiirille laadukkaiden juomatuotteiden äärellä, soittele

Heli Tiimolle +358 44 776 4514

tai Artturi Meriläiselle +358 44 744 8081

Hae paikkaa!

VMP vaihtaa nimekseen Eezy – tavoitteena olla henkilöstöpalvelualan markkinajohtaja vuoteen 2022 mennessä

Henkilöstöpalveluyritys VMP muuttaa nimekseen Eezy. Nimenvaihdon taustalla on heinäkuussa toteutettu yhdistyminen toisen alan suuryrityksen, Smile Henkilöstöpalvelut Oyj:n kanssa. Uudesta nimestä Eezy Oyj on tarkoitus päättää muodollisesti ylimääräisessä yhtiökokouksessa joulukuussa. VMP on toiminut tähän asti usealla eri brändillä. Nyt tehdyn nimimuutoksen tarkoituksena on vahvistaa integraatiota ja yhdistää kaikki palvelut yhden Eezy-brändin alle. Eezyn liiketoiminta-alueet ovat henkilöstöpalvelut, […]

Uutinen

VMP ja Enjoy tarttuu työvoimapulaan täsmäkoulutuksella

Lapin matkailun kasvua rasittaa hotelli- ja ravintoalan työvoimapula ja VMP:n asiakasyritykset kaipaavat kipeästi lisää osaavaa henkilökuntaa sesonkikiireisiin. VMP on konserniyrityksensä Enjoyn ja VMP Urapalveluiden kautta käynnistänyt koulutuskonseptin, jonka tarkoituksena on kouluttaa uusia tekijöitä suoraan työtehtäviin paikallisten oppilaitosten kanssa. Täydennyskoulutuksia on järjestetty alalla kauan, mutta VMP on uudistanut tuttua konseptia hyödyntämällä asiakasyrityksiään koulutusympäristöinä. Hyvät kokemukset pääkaupunkiseudulla […]

Uutinen
Eezy

VMP, Smile, Personnel, Extraajat, Enjoy, Voima, Corporate Spirit ja Eezy.

Tekevät unelmien työelämästä totta nyt yhtenä Eezynä.

Lisää Eezystä >
Palaa vanhalle sivulle >
Back to top