<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Helsinkiin, Marski by Scandic

Baaritarjoilija Uusimaa 14.11.2019 ← Takaisin

Helsingin parhaalle paikalle on avattu kesäkuussa 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic.

Marski on nähnyt pitkän historiansa aikana paraatipaikalta, kuinka paperikoneita kauppaavan maan pääkaupunki on kasvanut itsevarmaksi ja omaleimaiseksi metropoliksi. Tänään Helsinki on vetovoimainen matkailukohde, jonka salaisuuksia tullaan selvittämään kaikkialta maailmasta.

Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä kaikkea meille tarkoittaa Finnfulness – moderni asenne, joka avaa ovet Helsinkiin, sellaisena kuin me sen näemme ja koemme.

Marski kytkee vieraansa kuplivaan kaupunkikulttuuriin, tuoreisiin start-upeihin, nouseviin bändeihin ja brändeihin. Marski on ovi aitoon, luovaan, ja oikealla tavalla outoon maailmaan, jota myös Suomeksi kutsutaan.

MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE baaritarjoilija, joka pidät aidoista kohtaamisista.

Marskin baarissa tarjoillaan päivittäin juomia, jotka nostavat hymyn vieraidemme huulille. Joskus heidän uskomattomille tarinoille tarvitaan myös kuuntelijaa. Toivomme, että jaat kiinnostuksemme kaikenlaisia ihmisiä kohtaan, koska baarissamme vierailee paitsi kaupunkilaisia, myös asiakkaita ympäri maailmaa.

Ymmärrät myös, että olet osa tiimiä, etkä pelkää työskennellä tarvittaessa yli osastorajojen.

Baaritarjoilijan työtehtävät Marskissa pitää sisällään:

• Perinteisen, erittäin korkealaatuinen baarityön

• Henkilökohtaisen palvelun ja suositusten antamisen

• Lisämyynnin

• Lakien ja ohjeiden noudattamisen valvontaa

• Kassatyötä

• Harjoittelijoiden ja uusien työntekijöiden perehdytystä

• Varmistaa, että Marskin tarina näkyy ja tuntuu jokaisessa asiakaskohtaamisessa

• Osallistumisen aktiivisesti baarituotteemme ja palvelukonseptin kehittämiseen

Mitä odotamme sinulta?

• Baaritarjoilijakoulutusta tai vastaava kokemusta

• Hyvää juomien tuntemusta

• Aiempaa kokemusta palveluammatissa

• Puhut englantia ja suomea

• Aitoa halua ja intohimoa tuottaa unohtumattomia elämyksiä

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen 112,5h/kolmiviikkoisjaksolla

Tarjoamme sinulle lukemattomia mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta. Työsopimus tullaan tekemään aluksi Enjoyn kanssa ja sinulla on myöhemmin mahdollisuus siirtyä Scandicin omille kirjoille. 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.11.2019 mennessä, mielummin heti, sillä rekrytoimme kokoaikaisen baaritarjoilijan heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

Artturi Meriläinen

044 744 8081

Hr-koordinaattori

Extremely Nice Job Oy

Hae paikkaa!

VMP ja Enjoy tarttuu työvoimapulaan täsmäkoulutuksella

Lapin matkailun kasvua rasittaa hotelli- ja ravintoalan työvoimapula ja VMP:n asiakasyritykset kaipaavat kipeästi lisää osaavaa henkilökuntaa sesonkikiireisiin. VMP on konserniyrityksensä Enjoyn ja VMP Urapalveluiden kautta käynnistänyt koulutuskonseptin, jonka tarkoituksena on kouluttaa uusia tekijöitä suoraan työtehtäviin paikallisten oppilaitosten kanssa. Täydennyskoulutuksia on järjestetty alalla kauan, mutta VMP on uudistanut tuttua konseptia hyödyntämällä asiakasyrityksiään koulutusympäristöinä. Hyvät kokemukset pääkaupunkiseudulla […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Katso avoimet työpaikat Lapissa Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden […]

Blogaus
Back to top