Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Helsinkiin, ravintola Teerenpeli Kamppi

Baaritarjoilija Uusimaa 30.8.2018 ← Takaisin

Laadukkaista pienpanimo-oluistaan tunnettu Teerenpeli Kamppi on ollut oluen ja viskin ystävien olohuone keskelle Helsinkiä jo yli 10-vuoden ajan. Ravintolan oma pienpanimo on yksi vanhimmista Helsingin keskustan alueen pienpanimoista, jonka erikoisoluita pääsee nauttimaan ainoastaan Kampin Teerenpelissä.

Haemme oluista ja viskeistä kiinnostunutta jo hieman alalta kokemusta omaavaa baaritarjoilijaa innovatiiviseen porukkaan vahvistukseksi. Olet reipas ja iloisen asenteen omaava, joustava, työtä pelkäämätön ja toimeen tarttuva. Työssä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja taitoja oluiden ja viskien maailmassa. Anniskelu- ja hygieniapassi, sekä 18-vuoden ikä ovat välttämättömät. 

Listalle kertyy kolmiviikkoisjaksolla tunteja keskimäärin 90 tuntia. Tulet olemaan osa Enjoy-perhettämme; työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin saat myös täyden tuen työnantajalta. 

 

 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top