Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Rovaniemi, Kuninkuusravit 2018

Baaritarjoilija ← Takaisin

Etsimme baaritekijöitä anniskelemaan tuotteita Rovaniemen Kuninkuusraveihin 28.-29.7.2018. Suomen suurin ravitapahtuma takaa vilkkaat työpäivät ja upeat puitteet päästä mukaan nauttimaan ravien tunnelmasta. 

Työnkuva pureksittuna: Raveissa päätuotteet ovat miedot juomat, mutta myös perus drinkkien tulee olla hallussa. Vauhti täytyy pysyä kahden päivän ajan kiivaana, jotta kaikki ympäri Suomen tulleet asiakkaat pysyvät virvokkeissa. 

Mitä edellytämme hakijalta? Baarissa työskentelyä tulee olla taustalla ja etuna luonnollisesti on jos olet jo tapahtumissa alkoholia mättänyt. 

Mitä tarjoamme hakijalle? Muualta tulleille löytyy majoitus pientä korvausta vastaan ja siihen kuuluu aamiainen. Työpäivät ovat 7-10h mittaisia ja palkkaus sopimuksen mukaan. 

 Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Antti Suvantoon +358 40 9303633

tai Janne ”Jippo” Nissiseen 0400 260867

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top