Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Saariselälle, Saariselän Panimo

Baaritarjoilija Lappi ← Takaisin

Saariselän Panimo on jo legendaariseksi muodostunut matkailijoiden ja paikallisten kohtauspaikka Saariselän kylän keskustassa. Aitoa lappilaista tunnelmaa ja juomaa tarjoillaan vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan! Lämminhenkinen Panimo live- esiintyjineen tarjoaa elämyksiä jokaisen matkailijan tarpeisiin. 

Haemme Panimolle baaritarjoilijaa, kansan kielellä baarimikkoa, jolla on jo hieman kokemusta pohjalla ja ennen kaikkea asennen kohdallaan. Järjestyksenvalvojakortti on pelkkää plussaa mutta ei suinkaan pakollinen.  Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät huhtikuulle saakka.

Tarjoamme työpaikan yhdessä Suomen suosituimmasta tunturista, kilpailukykyisen palkan,  sekä majoituksen huokeaan hintaan – ja tietysti loistavat työkaverit.  

Sanotaan että ihminen voi lähteä Lapista mutta Lappi ei lähde ihmisestä. Tervetuloa iloiseen Enjoy tiimiin.

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top