Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Turkuun, AuraBiljardi

Baaritarjoilija Varsinais-Suomi 30.12.2018 ← Takaisin

AuraBiljardi on perinteikäs biljardisali Turun ydinkeskustassa, jossa käy biljardiseurojen jäseniä ja järjestetään kisoja, mutta jonne ovat tervetulleita kaikentasoiset pelaajat. Baarissa on A-oikeudet ja sieltä saa myös pientä syötävää. Sieltä löytyy myös muuta ajanvietettä, kuten darts, screen, pokeripöytä, lautapelejä ja korttipelejä.

Työ on asiakaspalvelua tiskin takana, mutta usein myös salissa aktiivisesti kierrellen. Enimmäkseen itsenäistä työtä, mutta välillä saat nauttia myös työkavereiden seurasta. Sali on auki viikon jokaisena päivänä. Se avataan puoleltapäivin ja suljetaan pe-la klo 02, muina päivinä klo 01, joten sisältää myös yötyötä. 

Aikaisempaa kokemusta biljardisalilta ei tarvita, mutta olisi hyvä olla aikaisempaa ravintola-alan kokemusta, hygieniapassi ja anniskelupassi.

Etsimme ekstra työntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen. 

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top