Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baarityöntekijä Turkuun, kesätyö ravintolalaivalla

Baaritarjoilija 30.3.2019 ← Takaisin

Etsimme asiakkaallemme kesätöihin baaritarjoilijaa ravintolalaivan kansibaariin. Mikäs sen ihanampaa kuin että musiikki soi ja aurinko paistaa!

Vaatimuksina anniskelupassi ja aikaisempaa kokemusta baarimikon hommista. Pitää pystyä työskentelemään myös yksin ja varavastaavana. Blokkarina riittää vähempikin kokemus, eikä tarvita anniskelupassia.

Työnkuvaan kuuluu mm. drinkkien valmistus ja myynti, ravintolan siistinä pitäminen, lasien kerääminen ja tiskaaminen sekä ravintolan avaamiseen ja sulkemiseen liittyvät tehtävät eli esim. terassikalusteiden järjestäminen/pyyhkiminen, kassan laskeminen, tilitys.

Tuntipalkka sovitaan työntekijän kokemuksen mukaan. Ensimmäiset vuorot ovat yleensä olleet ravintolan siivousta ja valmistelua kesää varten huhtikuun aikana. Avausajankohta riippuu kevään etenemisestä. Vappuna ravintola on auki jos sää sallii.

 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top