Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Turkuun, Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Baaritarjoilija Varsinais-Suomi 27.2.2019 ← Takaisin

Etsimme asiakkaallemme Original Sokos Hotel Hamburger Börsiin baaritarjoilijoita erilaisiin työsuhteisiin 2019 kevääksi.

Original Sokos Hotel Hamburger Börs on legendaarinen hotelli Turun kauppatorin laidalla. Hamburger Börsin sanotaan olevan tuhansien tarinoiden ja kohtaamisten talo, sillä rakennuksen historia yltää 1895 luvulle asti, jolloin toiminta on alkanut ravintolana. 

Töitä on tarjolla useassa Börsin ravintolassa; Bar & Cafe, Börs Night Club, Oscar Pub & Grill, ShamrockCafe.

Oscar Pub & Grillissä tarjoillaan klassikkoruokia, mutta monet asiakkaat tulevat myös pelkille juomille. Oscar on viikonloppuisin auki 04 saakka ja silloin siellä on karaoke. Shamrockcafe on hotellin rento ruoka- ja menopaikka, joka täyttyy viikonloppuiltaisin iloisesta hälinästä ja myös Börs Night Clubiin menossa olevista asiakkaista. 

Börsin ravintolat ovat auki viikon jokaisena päivänä, joten vuoroja on niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Työnkuva vaihtelee sen mukaan missä ravintolassa vuoro on.

Työntekijänä olet hyvä tiimipelaaja, joka osaa ottaa tilanteen kuin tilanteen haltuun ja sisäistät ketjuravintolan toimintaperiaatteen. Oma-aloitteisella ja reippaalla olemuksella saat hommat hoitumaan nopeasti ja ammattitaitoisesti. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta baaritarjoilijan työstä. Olisi hyvä olla myös anniskelupassi, hygieniapassi ja salmonellatodistus, jotta pystyy tekemään vuoroja mahdollisimman monella osastolla. 

Työsopimus solmitaan työntekijän ja Enjoyn välille. Töitä on tarjolla niin keikkatyöntekijöille, osa-aikaisille tarjoilijoille kuin melkein täysillä tunneillakin. Työtunteja on sitä enemmän tarjolla mitä kokeneempi työntekijä on ja mitä useammassa Börsin ravintolassa pystyy työskentelemään. Työt alkavat alkuvuoden aikana ja jatkuvat 31.5.2019 asti tai sopimuksen mukaan. Palkkaus TES.

 

Hae paikkaa!

Sokotel panostaa rekrytointiin yhteistyössä Enjoyn kanssa

”Sokotel on jo nyt menestyvä yritys ja työpaikkana luotettava ja hyvämaineinen. Jatkossa haluamme olla se halutuin työnantaja. Liiketoimintamme kasvaa ja meillä henkilökunnalla on mahdollisuus kehittyä monipuolisissa tehtävissä, joten edellytyksiä on. Yhteistyön myötä haluamme näyttää suuntaa hospitality-alan edelläkävijänä ja yhteinen intressimme onkin kasvattaa paitsi Sokotelin ja Enjoyn, niin myös koko toimialan kiinnostavuutta. Tämä tulee lähitulevaisuudessa näkymään […]

Uutinen

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus
Back to top