Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilijoita Lahteen

Baaritarjoilija Päijät-häme ← Takaisin

Etsimme asiakasyrityksiimme Lahden seudulle baaritarjoilijoita erilaisiin juomaravintoloihin vahvistamaan asiakkaiden omia tiimejä. 

Työ on pääasiassa asiakaspalvelua tiskin takana, mutta välillä myös aktiivista salissa kiertelemistä ja juomien myymistä pöytiin. Osaat misata baarit minttiin, sekoitella perus juomasekoitukset sekä kaadella tuoppeihin yleisimmät olutlaadut. Pieni viinitietämyskään ei ole pahitteeksi. Viihdyt asiakkaiden kanssa ja sinulta ei lopu sanat kesken missään tilanteessa. Hetkittäin eteen saattaa tulla roudaushommia tai blokkia, ja ne hoituvat samalla innolla kuin muutkin baarityöt.

Edellytämme hakijoilta hygieniapassia ja jonkin verran työkokemusta ravintolan salin puolelta sekä leveää hymyä.

Tarjoamme pääasiassa viikonloppuiltoihin painottuvaa työtä, ihania työkavereita ja hauskoja hetkiä baariympäristössä. Palkkaus kokemuksen mukaan.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top