Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilijoita Lahteen

Baaritarjoilija Päijät-Häme ← Takaisin

Etsimme asiakasyrityksiimme Lahden seudulle baaritarjoilijoita erilaisiin juomaravintoloihin vahvistamaan asiakkaiden omia tiimejä. 

Työ on pääasiassa asiakaspalvelua tiskin takana, mutta välillä myös aktiivista salissa kiertelemistä ja juomien myymistä pöytiin. Osaat misata baarit minttiin, sekoitella perus juomasekoitukset sekä kaadella tuoppeihin yleisimmät olutlaadut. Pieni viinitietämyskään ei ole pahitteeksi. Viihdyt asiakkaiden kanssa ja sinulta ei lopu sanat kesken missään tilanteessa. Hetkittäin eteen saattaa tulla roudaushommia tai blokkia, ja ne hoituvat samalla innolla kuin muutkin baarityöt.

Edellytämme hakijoilta hygieniapassia ja jonkin verran työkokemusta ravintolan salin puolelta sekä leveää hymyä.

Tarjoamme pääasiassa viikonloppuiltoihin painottuvaa työtä, ihania työkavereita ja hauskoja hetkiä baariympäristössä. Palkkaus kokemuksen mukaan.

Hae paikkaa!

Sokotel panostaa rekrytointiin yhteistyössä Enjoyn kanssa

”Sokotel on jo nyt menestyvä yritys ja työpaikkana luotettava ja hyvämaineinen. Jatkossa haluamme olla se halutuin työnantaja. Liiketoimintamme kasvaa ja meillä henkilökunnalla on mahdollisuus kehittyä monipuolisissa tehtävissä, joten edellytyksiä on. Yhteistyön myötä haluamme näyttää suuntaa hospitality-alan edelläkävijänä ja yhteinen intressimme onkin kasvattaa paitsi Sokotelin ja Enjoyn, niin myös koko toimialan kiinnostavuutta. Tämä tulee lähitulevaisuudessa näkymään […]

Uutinen

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus
Back to top