Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Foodrunner joulukaudelle 2018 Helsinkiin, Ravintola Graniittilinna

Uusimaa ← Takaisin

Ravintola Graniittilinna on tunnettu maukkaista ja herkullisista ruoistaan, ensiluokkaisesta palvelustaan sekä tunnelmallisesta miljööstään, joka hemmottelee niin lounastajia kuin päivällis- ja illallisruokailijoita Helsingin Hakaniemessä. Kulttuurihistoriallisen talon vanhassa jumppasalissa pidetään ravinnosta huolta! 

Etsimme nyt Graniittilinnaan reipasta foodrunneria marras-joulukuun kuumimpaan sesonkiin. Foodrunnerina toimit asiakaspalvelussa tarjoilijoiden oikeana kätenä ja apurina. Työnkuvaan kuuluu mm. annosten vienti pöytään sekä annosten esittely, pöytien blokkaus ja kattaus sekä moninaiset ravintolan avustavat tehtävät. 

Toivomme sinulla olevan jo jonkin verran kokemusta alalta – lautaset on pysyttävä käsissä eikä viinipullon avaamisen taitokaan turhaa ole. Olet reipas ja oma-aloitteinen sekä joustava. Osaat toimia tiimin osana ja olet valmis myös oppimaan lisää. Työssä pitää pärjätä sujuvalla suomella. 

Työpäivät sijoittuvat marras-joulukuun viikonlopuille, pääosin siis perjantai- ja lauantai-iltoihin. Mahdollista on aloittaa jo keikkailemalla aiemmin syksyllä. Ole meihin pikaisesti yhteydessä ja varmista syksyn työt Enjoyn kautta jo nyt. 

 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top