Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Hovimestari Helsingin keskustan ravintolaan

Hovimestari Uusimaa 30.12.2018 ← Takaisin

Etsimme sinua Hovimestari!

Helsingin keskustassa sijaitseva asiakasyrityksemme etsii joukkojensa vahvistukseksi ammattitaitoista hovimestaria. Työvuorossasi mm. vastaat serviisin sujuvuudesta, asiakkaiden viihtyvyydestä sekä työntekijöiden opastamisesta. Tunnet palveluetiketin ja osaat sopeuttaa palvelusi kunkin asiakkaan kohdalla juuri oikealla tavalla henkilökohtaiseksi. Viinituntemus on eduksi tässä työssä.

Esimiehenä olet – aikaansaava
– helposti lähestyttävä
– et pelkää tarttua prikkaan
– et kaihda ravintolan rutiinitöitä
– teet laatua

Emme siis ole etsimässä toimistoesimiestä vaan suurisydämistä persoonaa joka johtaa omalla esimerkillään koko jengiä ja osallistuu päivittäiseen tarjoilutyöhön.

Tarjoamme sinulle
-vakituisen työn
-mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti
-mukavat työkaverit
-Enjoy-perheen tuen

Edellytämme sinulta
-kokemusta a la carte-ravintolan esimiestyöstä
-mahdollisuutta tehdä vuorotyötä
-hands on – asennetta
-tiimityöskentelytaitoja 

Työ on vuorotyötä ravintolan aukioloaikojen puitteissa niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa mutta sinulla on optio siirtyä myöhemmässä vaiheessa ravintolan omille kirjoille.

Aloitus on mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä, joten laita hakemusta pikaisesti!

 

 

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top