Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Hovimestari / ravintolapäällikkö Hankoon, ravintola Origoon

Ravintolapäällikkö 30.3.2019 ← Takaisin

Origo sijaitsee Hangon suositulla ravintolakadulla eli Satamakadulla, joka on aivan Hangon vierasvenesataman edustalla. Origosta saa maukasta kotiruokalounasta ja iltaisin voi tilata ruokaa a la carte listalta. Lähiruokaan ja luomuun nojaava ruokalista elää sesonkien ja kulloinkin saatavilla olevien herkkujen mukaan. Viinilista on kattava. Ravintolan yläkerran tila taipuu niin baariksi, kokoustilaksi kuin juhlatilaisuuksiinkin. Lisäksi ravintolasta löytyy kabinetti, jossa voi pitää esim. pienimuotoisia kokouksia. 

Etsimme hovimestaria tai ravintolapäällikköä kokoaikaiseen ympärivuotiseen työsuhteeseen. Ravintolapäälliköltä vaaditaan aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta jos et ole ihan valmis hyppäämään niin isoihin saappaisiin, niin voit myös aloittaa hovimestarina. Silloinkin sinulla on mahdollisuus edetä ehkä joskus myöhemmin ravintolapäälliköksi.

Esimiehenä vastaat asiakaspalvelun ja työvuorojen sujuvuudesta omalla esimerkilläsi ja toimit tiimin tukena. Tehtäviesi keskiössä on huolehtia ravintolan päivittäisestä toiminnasta.Ravintolapäällikkö siis osallistuu itsekin suorittaviin asiakaspalvelutehtäviin.

Sinulla on aikaisempaa esimiestaustaa tai esimieskoulutus sekä vahva työkokemus tarjoilijana. Omaat pelisilmää ja toimit sujuvasti kiireessäkin. Sinulla on myös hygienia- sekä anniskelupassi. Molempien kotimaisten kielten osaaminen plussaa.

Ravintola pystyy tarvittaessa järjestämään majoituksen Hangossa. Työt alkavat kevään aikana sopimuksen mukaan ja palkkaus neuvoteltavissa kokemuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit niin laita hakemusta tulemaan ja jutellaan lisää!

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top