Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kahvilatarjoilija Helsinkiin, HMS Host ravintola Bistrot

Kahvilatyöntekijä Uusimaa ← Takaisin

Bistrot Helsinki  Helsinki-Vantaan lentokentällä T2-aulassa tarjoaa raikkaita makuja ripeästi sekä luomu- ja lähiraaka-aineita suosien. Poikkea pizzalle, pastalle tai salaatille! Itse leivotut leivät ja leivonnaiset houkuttelevat kiireen keskellä ja ruokalistalta löytyy paljon luomua ja lähiruokaa pientuottajilta. Olutvalikoima painottuu lähialueiden panimoihin.

Oletko sinä reipas, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen persoona? Kokemusvuosia ravintola-alalta sinulla ei tarvitse olla kertynyt vielä vuosiksi, kunhan sinulla on oikea asenne sekä ”pelisilmä” asiakaspalveluun. Kiireen keskellä et unohda hymyä ja asiakaspalvelun laatu säilyy hektisen lentokentän vilskeessä. 

Haemme Bistrot Helsinkiin 90h/3vko kahvilatarjoilijaa. Ravintola on auki päivittäin klo 5-23 ja työajat voivat olla vaihtelevia. Kaikilta hakijoilta odotammekin avointa mieltä työaikojen suhteen ja joustoa kiireellisessä työympäristössä. Työ edellyttää hygienia- ja anniskelupassia, joten mikäli sinulla on nämäkin kortit hallussa ja haluat työskennellä kansainvälisessä työympäristössä niin laitathan heti hakemuksesi meille. Näiden lisäksi valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.

 

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top