Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kahvilatyöntekijöitä Jyväskylän Satamakahvilaan

Kahvilatyöntekijä ← Takaisin

Jyväskylän Lutakon satama on vilkas ja viihtyisä helmi aivan Jyväskylän keskustan kupeessa. 

Sataman Kahvila palvelee kaikkia kaupunkilaisia sekä vierasveneilijöitä kesäisin aamusta iltaan joka päivä. Siellä tarjoilet asiakkaille kahvilatuotteita, jäätelöannoksia, anniskelet alkoholijuomia ja pidät huolta ympäristön siisteydestä. 

Jos olet reipas ja aurinkoinen tiimipelaaja, joka ei säikähdä kiirettä, niin tämä homma on just sulle! Kesäisen kaunis työpaikka runsaine asiakkaineen odottaa sinua.

Töiden aloitus on soviteltavissa huhtikuun lopun ja kesäkuun alun välille ja pesti kestäisi elokuun puoleenväliin.

Jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta kahvilatyöskentelystä, anniskelu- ja hygieniapassi, niin laita hakemusta tulemaan.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top