Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiöapulaisia Lahteen

Keittiöapulainen Päijät-Häme ← Takaisin

Etsimme asiakasyrityksiimme Lahden alueelle keittiön aputyöntekijöitä. Tehtävänkuvaan kuuluu ravintoloiden astiahuolto ja muut keittiön aputyöt. 

Etsimämme henkilö on reipas, oma-aloitteinen ja iloinen tyyppi, joka tykkää työskennellä kiireisessä ympäristössä. 

Jos sinulla on hygieniapassi ja jonkin verran kokemusta ravintolan keittiömaailmasta, niin laitappa hakemusta tulemaan. Koulun harjoittelujaksotkin riittävät työkokemukseksi, tässä hommassa oikea asenne ratkaisee.

Työvuoroja on tarjolla keikkaluontoisesti viikolla ja viikonloppuisin, ja ne sijoittuvat pääasiassa päiväaikaan ja alkuiltoihin.

 

 

Hae paikkaa!

Sokotel panostaa rekrytointiin yhteistyössä Enjoyn kanssa

”Sokotel on jo nyt menestyvä yritys ja työpaikkana luotettava ja hyvämaineinen. Jatkossa haluamme olla se halutuin työnantaja. Liiketoimintamme kasvaa ja meillä henkilökunnalla on mahdollisuus kehittyä monipuolisissa tehtävissä, joten edellytyksiä on. Yhteistyön myötä haluamme näyttää suuntaa hospitality-alan edelläkävijänä ja yhteinen intressimme onkin kasvattaa paitsi Sokotelin ja Enjoyn, niin myös koko toimialan kiinnostavuutta. Tämä tulee lähitulevaisuudessa näkymään […]

Uutinen

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus
Back to top