Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiöapulaisia Lahteen

Keittiöapulainen ← Takaisin

Etsimme asiakasyrityksiimme Lahden alueelle keittiön aputyöntekijöitä. Tehtävänkuvaan kuuluu ravintoloiden astiahuolto ja muut keittiön aputyöt. 

Etsimämme henkilö on reipas, oma-aloitteinen ja iloinen tyyppi, joka tykkää työskennellä kiireisessä ympäristössä. 

Jos sinulla on hygieniapassi ja jonkin verran kokemusta ravintolan keittiömaailmasta, niin laitappa hakemusta tulemaan. Koulun harjoittelujaksotkin riittävät työkokemukseksi, tässä hommassa oikea asenne ratkaisee.

Työvuoroja on tarjolla keikkaluontoisesti viikolla ja viikonloppuisin, ja ne sijoittuvat pääasiassa päiväaikaan ja alkuiltoihin.

 

 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top