Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiömestari Helsinkiin, ravintola Casa Mare

Keittiöpäällikkö Uusimaa 30.1.2019 ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen yritys, joka koostuu 15 yksilöllisestä ravintolasta. Yritys on ollut näkyvä toimija pk-seudun ravintolamaailmassa jo lähes 40 vuotta.

Ravintola Casa Marea kutsutaan paikallisten keskuudessa Lauttasaaren olohuoneeksi ja syystäkin. Kotoisa ravintola toivottaa kaikki nälkäiset suut tervetulleeksi pitkin päivää.
Legendaarinen keittiö kaipailee kuitenkin nyt uutta keittiömestaria. 

Keittiömestarina tärkein tehtäväsi on vastata koko keittiön toiminnasta. Johdat joukkueesi onnistumisen varmistamalla, että homma toimii niin keittiössä, kuin kulissienkin takana. Luot taloa kuvastavan ruokalistan ja hypähdät luontevasti hellan ääreen kiireisen serviisin keskelle.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta mesun hommista. Saat tiimisi loistamaan omalla asenteellasi ja ammattitaidollasi joka tilanteessa, eivätkä kiireisestkään sesongitkaan saa sinua hätkähtämään. Katelaskenta pitäisi olla sinulla jo hallussa, sillä vastaat ruokatuotteiden hinnoittelusta ja keittiön toiminnan kannattavuudesta.

Tarjoamme sinulle varmasti mielenkiintoisen ja monipuolisen työpaikan. Tähän päälle Ravintolakolmion kattavat henksuedut ja organisaation muiden esimiesten tuki.
Työt alkavat maaliskuun puolella, mahdollisesti aikaisemminkin. Aloitat urasi Enjoy:n kautta, mutta tulet siirtymään talon kirjoille tulevaisuudessa.

Kuulostaako sun jutulta? Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan olisitko meille sopiva tyyppi.

Lisätietoja saat arkisin klo 9-17 joko Mikalta numerosta 0408467384/mika.hirvinen@enjoy.fi tai Juholta numerosta 0447833508/juho.naumanen@enjoy.fi

Hae paikkaa!

Sokotel panostaa rekrytointiin yhteistyössä Enjoyn kanssa

”Sokotel on jo nyt menestyvä yritys ja työpaikkana luotettava ja hyvämaineinen. Jatkossa haluamme olla se halutuin työnantaja. Liiketoimintamme kasvaa ja meillä henkilökunnalla on mahdollisuus kehittyä monipuolisissa tehtävissä, joten edellytyksiä on. Yhteistyön myötä haluamme näyttää suuntaa hospitality-alan edelläkävijänä ja yhteinen intressimme onkin kasvattaa paitsi Sokotelin ja Enjoyn, niin myös koko toimialan kiinnostavuutta. Tämä tulee lähitulevaisuudessa näkymään […]

Uutinen

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus
Back to top