Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiömestari Helsinkiin, Ravintola Juttutupa

Esimies Uusimaa ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen yritys, joka koostuu 15 yksilöllisestä ravintolasta. Yritys on ollut näkyvä toimija pk-seudun ravintolamaailmassa jo lähes 40 vuotta.

Ravintola Juttutupa tai tuttavallisemmin Juttis on yksi Helsingin vanhimpia ravintoloita, jonne kaikki ovat tervetulleita. Keittiössä loihditaan rehtiä ruokaa, joka pitää lounastavan työmiehen, sekä illan kulinaristin mielen ja kehon tyytyväisenä. 
Juttis kaipailee joukkoonsa nyt uutta keittiömestaria.

Tulet keskittymään lähinnä Juttiksen suositun lounaan toteutukseen ja kehittämiseen. Varmistat, että lounaspöydässä on tarpeeksi suussa sulavaa tavaraa jokaiselle nälkäiselle suulle ja ohjaat tiimisi tiukimpienkin mutkien läpi. Arjen pyörityksen lisäksi tarkkailet tulevaisuutta tarkalla silmällä muiden esimiesten kanssa jotta voitte pitää Juttiksen kansan huulilla jatkossakin. 

Toivomme, että lounaiden väsääminen on sinulle tuttua hommaa ja loihdit herkullisia kokonaisuuksia, jotka saavat asiakkaat palaamaan Juttiksen lounaalle aina uudelleen ja uudelleen. Osaat organisoida omaa ja alaistesi työskentelyä tehokkaasti ja tarvittaessa hyppäät illan à la carten saloihin epäröimättä. Mesun tehtävät eivät rajoitu pelkästään keittiön puolelle, joten toivomme sinun hallitsevan, myös keittiön taustatehtävät. 

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään itseäsi hyvillä henkilöstöeduilla höystettynä. Sinulla on tukenasi kokenut ja innostava työyhteisö joka toivottaa sinut tervetulleeksi osaksi työporukkaa. Työt alkavat elokuun aikana tai sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa Enjoy:n kautta, mutta siirryt tulevaisuudessa suoraan talon kirjoille.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ainoan oikean Juttiksen porukkaan.

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top