Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiömestari Helsinkiin, ravintola Saaristo

Keittiömestari 28.3.2019 ← Takaisin

Ravintola Saaristo on tarjonnut aitoja skandinaavisia makuja upeilla merimaisemilla höystettynä jo vuodesta 1898 asti. Ravintola toimii kaivopuiston edustalla, Klippanin luodolla näyttävässä jugend huvilassa. Huvilan tiloissa on juhlittu lukemattomia häitä, rapujuhlia ja tanssiaisia. Nykyään ravintola palvelee asiakkaitaan kesäkausien aikana. Tilat muokkautuvat tarvittaessa jopa yli 400 hengen tilaisuksiin.

Tänne ainutlaatuiseen ravintolaan etsimme keittiömestaria kesäkaudelle 2019

Aivan tyhjästä hommia ei tarvitse aloittaa. Ruokalista on jo suunniteltu, joten mesun vastuulle jää hektisen keittiön päivittäisen toiminnan pyörittäminen ja joukkojen johtaminen niin tyynellä säällä, kuin kovemmissa tyrskyissäkin. Ravintola toimii sekä à la carte-, että tilausravintolana joten luvassa on vauhdikas ja varmasti monipuolinen kesä.

Toivomme sinulta vankkaa kokemusta keittiön johtamisesta. Hallitset päivittäisen carte toiminnan kun omat taskusi, eivätkä suuremmatkaan tilaisuudet saa sinua harhautumaan oikealta kurssilta. Johdat joukkojasi edestä päin ja hyppäät tarvittaessa parilan ääreen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia yhdessä pääkaupunkiseudun ikonisimmissa kesäravintoloissa. Saat toiminnallesi ravintolan johdon täyden tuen. Kokonaisuuden kruunaa mahtavat työkaverit.
Työt alkavat huhtikuun puolella ja jatkuvat aina lokakuun loppuun saakka. Työsopimus tehdään Enjoy:n kanssa.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemusta eteenpäin ja seilahda Saariston laituriin.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top