Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiömestari Lappiin talveksi 2018-2019, Aurora Village

Keittiömestari Lappi ← Takaisin

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Puhtaat kalastusvedet aivan kävelymatkan päässä. Kuulostaako mahdottomalta? Ei enään sillä etsimme keittiömestaria Ivaloon Aurora Villageen.

60 paikkainen ravintola sijaitsee luonnon keskellä, mutta kuitenkin vain parin kilometrin päässä Ivalon palveluista. Alueella asiakkaat majoittuvat kodanomaisissa huoneissa, joista pääsevät lasiseinän läpi ihailemaan revontulten loistoa. Asiakaskunta on pääosin ulkomaalaisia turisteja.

Hakemaltamme henkilöltä edellytämme jo muutaman vuoden kokemusta à la carte -keittiön esimiehenä toimimisesta. Työnkuvaan kuuluu katelaskentaa, tavaran tilaamista sekä operatiivisen toiminnan johtamista ja suunnittelua. Keittiömestarin alaisuuteen tulee lisäksi kaksi kokkia.

Työt alkavat elokuun lopussa toiminnan suunnittelulla sekä ruokalistojen teolla ja kestävät huhtikuulle 2019. Majoitus löytyy huokeaan hintaan ja palkkaus on sopimuksen mukaan. Mahdollisuus siirtyä talon kirjoille siirtymäajan jälkeen.

 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top