Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiön vuoromestari Helsinkiin, Radisson Blu Seaside hotelli

Vuoromestari Uusimaa 9.2.2019 ← Takaisin

Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talentia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Etuihisi meillä kuuluu mm. kaikki työntekijäryhmät kattava tulospalkkausjärjestelmä. 

OLETKO ETSIMÄMME KEITTIÖN VUOROMESTARI BISTRO GIMIKSEEN?

RADISSON BLU SEASIDE HOTEL ON KUNNIANOSOITUS HELSINKILÄISELLE ELÄMÄNMENOLLE, STADILAISUUDELLE JA SEN KIINNOSTAVILLE ILMIÖILLE. 

Radisson Blu Seaside Hotel, Bistro Gimis, etsii nyt joukkoonsa loistavan palvelun keittiöammattilaista, jolla on intohimoa toimia keittiön vuoron johdossa ja mahdollisesti jo esimieskokemusta. Suhtaudut ruokaan intohimoisesti ja johdat tiimiäsi esimerkilläsi toimien innostavana suunnannäyttäjänä. 
Luonteeltasi olet positiivinen, tehokas, yhteistyökykyinen ja omatoiminen. Arvostamme joustavuutta, huolellisuutta ja kykyä hallita useita eri toimintoja ja työvälineitä. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Edellytämme, että sinulla on hygieniapassi. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi Stadin mielenkiintoisimmassa hotellissa ja alueen kiinnostavimmassa tapahtumatalossa. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta saat mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamistasi. Hotellissamme sinua odottavat monipuoliset tehtävät sekä ammattitaitoiset ja mukavat Yes I Can! -henkiset työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut ja uramahdollisuudet. 

Radisson Blu -hotelliketju kuuluu Radisson Hotel Hotel Groupiin, joka on yksi maailman nopeimmin kasvavista hotelliyrityksistä yli 1 400 hotellillaan yli 100 maassa. Suomen Radisson Blu Hotelleista neljä sijaitsee Helsingissä sekä yksi Espoossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Hotellit ovat keskittyneet tarjoamaan yksilöllisiä elämyksiä ja yhteistä niille on kansainvälisesti palkittu palvelun laatu. Suomessa Radisson Blu brändistä vastaa Sokotel Oy, joka on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö. Sokotel Oy on yksi alan menestyneimmistä yrityksistä ja valittu yhdeksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2018. Sokotel – We Make Hospitality Happen.

Lähetä hakemuksesi 10.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta. 

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).

 

Hae paikkaa!

Sokotel panostaa rekrytointiin yhteistyössä Enjoyn kanssa

”Sokotel on jo nyt menestyvä yritys ja työpaikkana luotettava ja hyvämaineinen. Jatkossa haluamme olla se halutuin työnantaja. Liiketoimintamme kasvaa ja meillä henkilökunnalla on mahdollisuus kehittyä monipuolisissa tehtävissä, joten edellytyksiä on. Yhteistyön myötä haluamme näyttää suuntaa hospitality-alan edelläkävijänä ja yhteinen intressimme onkin kasvattaa paitsi Sokotelin ja Enjoyn, niin myös koko toimialan kiinnostavuutta. Tämä tulee lähitulevaisuudessa näkymään […]

Uutinen

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus
Back to top