Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiön vuoromestari, Ravintola Weeruska

Vuoromestari 11.4.2019 ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen yritys, joka koostuu 15 yksilöllisestä ravintolasta. Yritys on ollut näkyvä toimija pk-seudun ravintolamaailmassa jo lähes 40 vuotta.

Ravintola Weeruska. Tämä Alppilan sydämessä sijaitseva helmi tunnetaan kahdesta päätekijästä, jotka ovat reilu ruoka ja rento palvelu. Täällä yhdessä Helsingin perinteisimmissä kortteliravintoloissa nälkä sammuu niin kiireiseltä lounastajalta, kun suuremmalta illallisseurueelta. Tähän päälle herkulliset teemabrunssit niin monipuolinen kokonaisuus on valmis!

Weeruska kaipaa riveihinsä keittiön vuoromestaria.

Tärkein työsi on kompata keittiömestaria arkisessa aherruksessa. Pidät huolta siitä, että keittiössä homma toimii ja nälkäiset suut kääntyvät raukeaan hymyyn joka syntyy täydestä ja tyytyväisestä vatsasta. Ratkaiset arkiset ongelmat sujuvasti ja ohjaat keittiön henkilökuntaa aina oikeaan suuntaan.

Toivomme sinulta jo hieman aiempaa esimieskokemusta. Pilke silmäkulmassasi ei häviä kiireisenkään päivän keskellä ja olet parhaimmillasi muuttuvissa tilanteissa. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin rautainen asenteesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia todella monipuolisessa ympäristössä, missä pääset tuomaan luovuuttasi ja ammattitaitoasi esille. Kaupan päälle saat vielä hyvät henksuedut ja etenemismahdollisuudet. Hommat alkaa sopimuksen mukaan, toivottavasti mahdollisimman pian. Työsuhde solmitaan aluksi Enjoy:n kanssa, mutta tulet siirtymään tulevaisuudessa talon kirjoille. 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja pyrähdä Weeruskaan.

Lisätietoja antaa Mika Hirvinen: Puh nro 0408467384/mika.hirvinen@enjoy.fi tai Juho Naumanen: Puh nro: 0447833508/juho.naumanen@enjoy.fi

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top