Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiöpäällikkö Ikaalisiin, Scandic Ikaalisten Kylpylään

Keittiöpäällikkö Pirkanmaa ← Takaisin

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju. Päivittäin 16 000 tiimiläistä pyrkivät yhteen ainoaan tavoitteeseen – asiakkaiden viihtymiseen, tulivatpa he majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä. Scandicilla on Suomessa 70 hotellia 31 eri paikkakunnalla. Hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic –hotellien lisäksi Cumulus City & Resort -hotellit sekä kansainväliset Hilton–hotellit, Holiday Inn-hotellit, Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki–Boulevard sekä historiallinen Hotelli Seurahuone Helsinki. Scandic Suomi on valittu Pohjoismaiden matkailualan kiinnostavimmaksi työnantajaksi sekä vuoden 2017 ja 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work tutkimuksessa.

Scandic Hotels is the https://www.scandichotels.fi/tyo-scandicilla/suomen-paras-tyopaikka

Scandic Ikaalisten Kylpylä kaipaa uutta keittiöpäällikköä. Haasteita valitulla henkilöllä tulee riittämään, sillä hotelliin kuuluu viisi taloa, joissa yhteensä 300 hotellihuonetta. Jotta asiakas saa kaikista parhaimman asiakaskokemuksen, tulee kaikkien osa-aluiden olla kunnossa ja tyhjällä vatsalla ei palveluista ole nauttiminen. 

Etsimämme henkilö tuntee hotellimaailman ja -keittiöiden haasteet, hän ymmärtää tärkeän roolinsa sekä yrityksessä että merkittävällä ja kasvavalla matkailualalla. Kannuksesi olet ansainnut pitkän urasi aikana toimimalla menestyksekkäästi keittiötiimin ihmisjohtajana ja samalla pitänyt huolta keittiön taloudesta. Porkkanat kuuluvat lautaselle ja kepit maljakkoon.

Toivomme sinun olevan tietoinen ravintolamaailman aallonharjalla olevista asioista, eli seuraat aktiivisesti mitä alalla on in ja mikä out, mutta ennen kaikkea pidät ruoanvalmistuksesta niinkin paljon, että haluat luoda uutta ja kehittää vanhaa. Sama pätee myös konsepteihin. 

Ja lopuksi speksit:

Vakituinen työsuhde Scandicilla johtoryhmän jäsenenä erinomaisin henkilöstöeduin.

Be Caring, Be You, Be A Pro ja Be Bold

 

 

 

 

 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top