Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiöpäällikkö Saariselkä, ravintola Anne`s Garden

Kokki ← Takaisin

Anne`s Garden on Saariselällä sijaitseva pikaruoka ravintola.  Ravintola on avattu marraskuussa 2018. Toiminta tapahtuu puutarhamaisessa miljöössä jossa myös tavallinen grilliruoka saa uuden kosketuksen. Eli ns. Fine dining grilli idealla mennään. Saariselkä sijaitsee Ivalosta 30km alaspäin ja on yksi Lapin suosituimmista tunturikeskuksista. Joulu-tammikuussa Aasialaiset sekä brittituristit ovat merkittävässä roolissa alueen matkailun kannalta.

Etsimme Keittiöpäällikköä jonka työnkuvaan kuuluu mm. Ruokalistojen suunnitelu ja operatiivisen toiminnan johtaminen. Keittiöpäällikkö osallistuu myös itse aktiivisesti suorittavaan työhön.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta sekä jo muutaman vuoden kokemusta vähintään vuoromestarin tehtävistä. Ymmärrystä katelaskennasta sekä kykyä toimia uuden ravintolan esimiehenä.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden päästä kehittämään parempaa grillituotetta sekä kasvattamaan omia esimiestaitoja. Hyvän ja vakaavaraisen talon tuen. Yrityksessä on samaa omistajuutta kuin mm.Saariselän panimossa. Kilpailukykyisen palkan sekä majoituksen huokeaan hintaan. Loistavat työkaverit ja mahtavan lumisen tunturimiljöön. Valittu henkilö työllistyy Enjoyn kautta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät huhtikuun loppuun saakka.

 

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top