Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiöpäällikkö Sarastrolle Savonlinnaan

Keittiöpäällikkö Etelä-Savo ← Takaisin

Ravintola Sarastro sijaitsee Saimaan rannalla aivan Olavinlinnan kupeessa kauniilla puutaloalueella. Sarastron ruokalistalla on yhdistelty mielenkiintoisesti kotimaisia ja kansainvälisiä makuja. Ravintolan iso terassi palvelee asiakkaita tyylikkäästi ja lämmöllä.

Haemme Sarastrolle ensi kesäksi innostavaa ja tekeväistä keittiöpäällikköä, joka luo hyvän hengen ja järjestyksen kiireenkin keskelle. Hakemamme henkilö ottaa haltuun kaikki keittiön toiminnot ja osallistuu yhtenä tiimin jäsenenä suorittavaan työhön. Työnkuvaan kuuluu myös ruokalistojen suunnittelu. 

Edellytämme hakijalta ravintola-alan koulutusta, aikaisempaa esimieskokemusta ravintolan keittiöstä, intohimoa ja paloa ruuanvalmistusta kohtaan sekä hyviä ihmissuhdetaitoja.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä laadukkaassa ravintolassa mahtavassa porukassa. Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät elokuun loppupuolelle. Palkkaus on sovittavissa kokemuksen mukaan ja työ on kokoaikainen.

 

 

Hae paikkaa!

Sokotel panostaa rekrytointiin yhteistyössä Enjoyn kanssa

”Sokotel on jo nyt menestyvä yritys ja työpaikkana luotettava ja hyvämaineinen. Jatkossa haluamme olla se halutuin työnantaja. Liiketoimintamme kasvaa ja meillä henkilökunnalla on mahdollisuus kehittyä monipuolisissa tehtävissä, joten edellytyksiä on. Yhteistyön myötä haluamme näyttää suuntaa hospitality-alan edelläkävijänä ja yhteinen intressimme onkin kasvattaa paitsi Sokotelin ja Enjoyn, niin myös koko toimialan kiinnostavuutta. Tämä tulee lähitulevaisuudessa näkymään […]

Uutinen

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus
Back to top