Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kesätarjoilijoita Santa Fé Oy

Tarjoilija 30.3.2019 ← Takaisin

Rafla.fi on yksityinen ravintola-alan yritys johon kuuluu kuusi ravintolaa: Amigo, Santa Fé, Grande Grill, MorriSon’s Helsinki, MorriSon’s Turku ja Pizzeria & Spagetteria MorriSon’s. Kesäisin Santa Fe’n terassilla on mahdollista valita ruoat kolmen ravintolan ja neljän eri keittiön ruokalistoilta. Ravintoloissa asiakaspaikkoja on yhteensä 873, kesäterassit mukaan lukien paikkoja on 1105.

Ravintolat tunnetaan rennosta ilmapiiristään sekä laadukkaista raaka-aineista valmistetuista runsaan kokoisista annoksistaan. Rafla.fi on rohkea perheyritys, jossa asiakkaat palvellaan sydämellä, ammattitaidoilla ja kaikki käy – asenteella.
Rafla.fi hakee kesäsesongille vahvistuksiinsa nuorehkoa, iloista ja rempseää persoonaa, jonka hymy ei hyydy kiireenkään keskellä. Olet työssäsi ripeä ja oma-alotteinen. Toivomme sinulta myös aiempaa kokemusta tarjoilijan työstä, sekä alkoholituntemusta. Työ alkaa vapun tienoilla ja kestää ainakin elokuun loppuun asti. Palkkaus on neuvoteltavissa kokemuksen mukaan. Työajat sijoittuvat ma-su aikavälille 10-03  ja tuntien määrä on arviolta 90h kolmiviikkoisjaksossa. Lisätunteja saat tehdä omien mahdollisuuksiesi mukaan.

Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin tulet olemaan osa Enjoy-perhettämme ja saat työnantajan puolelta täyden tuen urasi kehittämisessä.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top