Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kesätyöntekijöitä Helsinkiin, Mummotunneli

Baaritarjoilija 27.3.2019 ← Takaisin

Komean sisäpihan ympärillä olevat ravintolat VENNTapas Barcelona ja uusi pian aukeava Amarillo tarjoavat hyvää ruokaa lounaasta illalliseen. Gasellikorttelin sydämestä Wanhalta kauppakujalta löytyy myös Pub Gaselli, joka tarjoaa trendikkään kattauksen oluita ja siidereitä. Legendaarinen hulina alkaa viimeistään bilebändien hypätessä lavalle ja tunnelma nousee illan mittaan kattojen yli taivaisiin Raffaellon terassilla!

Haemme kesäksi Mummotunneliin:

  • Vuoropäälliköitä
  • Baaritarjoilijoita
  • Tarjoilijoita

Tarjolla unohtumaton kesä mukavien työkavereiden kanssa. Päivät tuovat tullessaan aina jotain uutta, iloinen ote, hymy ja joustavuus loistaa myös kiireisen päivän keskellä.

Työt alkavat huhti-kesäkuun aikana ja jatkuvat elo-syyskuulle. Tunteja kolmiviikkoisjaksolla noin 90, ilta ja viikonloppu painotteisesti. 

Tulet olemaan osa jatkuvasti kasvavaa Enjoy-perhettämme; työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin saat myös täyden tuen työnantajalta ja Sinulla on mahdollisuus jatkaa syksyllä työskentelyä kauttamme muissa asiakkuuksissamme. 

 

 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top