Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kiertävä kokki Pirkanmaan alueelle, ABC-liikenneasemat

Kokki Pirkanmaa, Tampere 29.11.2018 ← Takaisin

ABC-ketju työllistää 430 asemallaan noin 4000 ammattilaista ja opiskelijaa ympäri Suomen. ABC-liikenneasemat tarjoavat työntekijöilleen monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, sillä liikenneasemat koostuvat  usein niin ravintolasta kuin ruokakaupastakin. 

Haemme reipasta à la carte-taitoista kokkia ABC-liikenneasemille ympäri Pirkanmaan aluetta. Työtehtäviisi liikennemyymäläkokkina kuuluu niin à la carte-annosten, aamupalan, pikaruuan kuin seisovan pöydän antimien valmistus vaihtelevassa työympäristössä.

Työ ABC-liikenneasemilla on monipuolista ja työvuoroja löytyy ympäri Tampereen, lähikuntia myöten. Tarjoamme sinulle työvuoroja useammalle liikenneasemalle, joten ajokortti ja auto ovat hakijalle lähes välttämättömiä. Liikenneasemat palvelevat asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä aamuvarhaisesta iltamyöhään, joten työajat myös luonnollisesti vaihtelevat. 

Hakijalta toivomme muutaman vuoden kokemusta à la carte-kokin työtehtävistä, intoa kehittyä ABC-liikenneasemien moniosaajaksi ja ripeää sekä energistä työotetta. Työ voi olla paikoittain hektistäkin, joten korkea paineensietokyky ja joustavuus ovat välttämättömiä ominaisuuksia. Ketjussa työskennellessä on myös tärkeää noudattaa ketjukonseptia laadukkaasti. Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa.

Jos koet tärkeimmäksi tehtäväksesi mieleenpainuvien makuelämysten tarjoamisen asiakkaille ja olet hakemamme motivoitunut monitaituri, ole pikaisesti yhteydessä meihin! 

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top