Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Helsinkiin, Finlandia-talo

Kokki Uusimaa ← Takaisin

Finlandia-talossa sijaitseva Finlandia-ravintola tuottaa ravintolapalvelut kaikkiin Finlandia-talon tapahtumiin. Ravintola mukautuu aina asiakkaidensa mukaisesti pienistä palavereista kahvikupillisen ääressä, muutaman kymmenen hengen rentoihin lounaisiin tai vaikkapa tuhannen vieraan gaalaillallisiin. Finlandia-ravintolan ruokafilosofian peruspilareita ovat pientuottajien monipuolinen anti, ekologiset ja laadukkaat raaka-aineet sekä itse tekemisen ilo.
Tähän klassiseen ja arvostettuun taloon etsimme nyt kokkeja vahvistamaan talon keittiötä.

Työtehtäväsi keskittyvät pääasiassa kokouslounaiden ja illallisten esivalmisteluun ja esillepanoon. Työskentelet osana suurta keittiötiimiä ja vahvistat omalla ammattitaidollasi tiimin toimintaa. Työ keskittyy pääasiassa arkipäiviin, mutta olet tarvittaessa valmis tekemään myös satunnaisia viikonloppuja.

Finlandia-ravintolassa kaikki ruoat valmistetaan alusta asti itse, joten sinulla olisi hyvä olla vankka tausta ravintola-alan töistä. Ruokaa valmistetaan parhaimmillaan jopa tuhannelle asiakkaalle kerrallaan, joten sinultakin odotetaan kokemusta suurempien tilaisuuksien toteutuksesta. Työskentelet osana yli 10-henkistä tiimiä, joten tiimityöskentely on sinulle jo entuudestaan tuttua.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osana mahtavaa tiimiä ja kehittää omaa ammattitaitoasi eteenpäin. Työt alkavat elo-syyskuun vaihteessa tahdilla 112,5h/3vko ja sopivalle ihmiselle töitä on tarjolla pitkälle tulevaisuuteen. Työsuhde solmitaan Enjoy:n kanssa. 

 

 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top