Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Rukalle talveksi 2018-2019, Ravintola Kuksa

Kokki Lappi ← Takaisin

Rukan keskuksessa sijaitseva Rukan Kuksa on paikallisesti tuotettua villiruokaa tarjoava korkeatasoinen ravintola. Lappilainen miljöö jossa on käytetty puuta ja kiveä takaavat viihtyvyyden istua vaikka pidempäänkin. Puhtaat selkeät maut ja tyylitelty esillelaitto reilun kokoisissa annoksissa saavat vaativankin asiakkaan hyräilemään ilosta.

Kokin tehtäviin kuuluu niin lounaan valmistusta kuin laadukkaan À la Carten esivalmistelua ja esillelaittoa. Lisäksi kaikki normaalit keittiön työt.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja jo muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Iloinen ja oma aloitteinen asenne ovat ratkaisevassa roolissa kun työskennellään sesonkikohteessa.

Tarjoamme työpaikan korkeatasoisessa ravintolassa. Mukavat työkaverit. Majoituksen huokeaan hintaan. Palkkaus sopimuksen mukaan ja aloitus marraskuussa 2018. Työt kestävät huhtikuulle 2019 saakka.  Asiakkaalla on lisäksi etuja rinteisiin jne. Ja ne ovat henkilökunnan käytössä.

Lähde sinäkin nauttimaan Rukan talvesta ja työskentelemään iloisessa Enjoy tiimissä. 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top