Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Saariselälle talveksi 2018-2019, Santa`s Hotel Tunturi

Kokki Lappi ← Takaisin

Santa’s Hotel Tunturi muodostaa monipuolisen ja korkeatasoisen palvelukokonaisuuden, jossa on 1000 vuodepaikkaa sekä Saariselän monipuolisin ravintolatarjonta. Ravintoloista ja kodasta löytyy jokaiselle hyvän ruoan ystävälle ja illanviettäjälle paikka, jossa viihtyä. Asiakaspaikkoja ravintoloissa on yli 2 000.

Ravintola Kaltio
Lappi à la carte. Chaîne des Rôtisseurs -kilpiravintola. Kaltio on avoinna noin marraskuun puolivälistä huhtikuun puoliväliin.

Ravintola Siula
Perinteinen lappilainen ruoka- ja tanssiravintola. Aamiaiset, päivälliset ja à la carte Lapin herkkuineen. Elävää musiikkia. Avoinna syyskuussa, ensilumen aikaan sekä keväällä.

Ravintola Pirtti
Viihtyisä ruoka- ja seurusteluravintola. Tarjolla à la carte -listalta maistuvat pubiruoat ja lapin herkut, keittolounaat, päivän pihvi, burgerit, pizzat, hot wingsit. Saariselän suosituinta After Ski-menoa. Avoinna päivittäin hotellin aukioloaikoina.

Yökerho ja Tilausravintola Lutto
Lutto on avoinna talvikaudella. Avoinna myös tilauksesta ympäri vuoden 40-200 hengen ryhmille.

Lappilainen Kota
Pihapiirissämme on korkeatasoinen, lattialämmitteinen kota, joka tarjoaa 15-50 hengen ryhmille tunnelmallisen paikan ohjelmalliseen illanviettoon ja ruokailuun. Kysy meiltä lisää. Sesonkiaikoina järjestämme kotaillallisia.

Kokin tehtäviin kuuluu laajat monipuoliset työt keittiössä. Koska Santa`s Hotel Tunturilla on useita eri tyyppisiä ravintoloita, on hakijan kyettävä sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin. Lounaista illallisiin ja korkeatasoiseen À la carteen. 

Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja iloista oma aloitteista asennetta. Kokemusta ei tarvitse välttämättä vielä olla paljon. Haemme sekä vasta valmistuneita ja kokeneita konkareita.

Tarjoamme työpaikan Santa`s Hotel Tunturissa Saariselällä. Mahdollisuuden oppia monipuolista ruoanlaittoa ja olla osana isoa ja hienosti toimivaa organisaatiota joka on yksi Suomen parhaista.  Alueelta löytyvät myös mainiot ulkoilumaastot ja urheilumahdollisuudet. Ympärillä avautuu aito Lapin luonto, valkoisine tuntureineen ja taivaalla tansivine revontulineen.  Työt alkavat marraskuun lopussa ja jatkuvat tammikuulle. Mahdollisuus osalla jatkaa myös huhtikuuhun saakka. Tai jatkaa kevät jossain toisessa kohteessa sopimuksen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan. Majoitus löytyy huokeaan hintaan.

Lähde sinäkin iloiseen Enjoy tiimiin hurmaamaan asiakkaat ja itsesi.

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top