Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Turkuun, Original Sokos Hotel Hamburger Börsin ravintoloihin

Kokki Varsinais-Suomi 17.11.2018 ← Takaisin

Etsimme asiakkaallemme Original Sokos Hotel Hamburger Börsiin kevääksi 2019 kokkeja erilaisiin työsuhteisiin.

Original Sokos Hotel Hamburger Börs on legendaarinen hotelli- ja ravintola Turun kauppatorin laidalla. Hamburger Börsin sanotaan olevan tuhansien tarinoiden ja kohtaamisten talo, sillä rakennuksen historia yltää 1895 luvulle asti, jolloin toiminta on alkanut ravintolana. 

Töitä on tarjolla kaikissa Börsin ravintoloissa; Oscar Pub & Grill, Frans & Emilie, Shamrock ja Börs aamiainen sekä tilausravintola Yläbörs.

Oscar Pub & Grillissä tarjoillaan klassikkoruokia, Frans & Emilie -bistrossa nautitaan ranskalaisia herkkuja – turkulaisella vivahteella tietenkin. Shamrockcafe on hotellin rento ruoka- ja menopaikka, jonka avotuliuunissa paistuvat mehevät pizzat.

Börsin ravintoloissa kokki työskentelee keittiössä viikon jokaisena päivänä. Työnkuva vaihtelee hieman sen mukaan missä ravintolassa vuoro on. Työnkuvaan kuuluu kuitenkin kokin perustyöt eli esivalmistelut, ruokien valmistus ja esillelaitto, tiskaus, keittiön siivous ja tukkukuormien purkaminen.

Työntekijänä olet hyvä tiimipelaaja, joka osaa ottaa tilanteen kuin tilanteen haltuun. Yksin vuoroissa oleminen on sinulle myös tuttua ja sisäistät ketjuravintolan toimintaperiaatteen. Oma-aloitteisella ja reippaalla olemuksella saat hommat hoitumaan nopeasti ja ammattitaitoisesti. Edellytämme hakijalta kokin koulutusta, hygieniapassia, salmonellatodistusta ja aiempi työkokemus katsotaan eduksi.

Työsopimus solmitaan työntekijän ja Enjoyn välille. Töitä on tarjolla niin osa-aikaisille kokeille kuin suurempituntisillekin. Työtunteja on sitä enemmän tarjolla mitä useammassa Börsin ravintolassa pystyy työskentelemään. Työt alkavat mahdollisesti jo pikkujoulukaudella, mutta viimeistään alkuvuoden aikana ja jatkuvat 31.5.2019 asti.

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top