Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Uuteenkaupunkiin, ravintola Kahveli

Kokki Varsinais-suomi 30.5.2019 ← Takaisin

Etsimme kokkeja ravintola Kahveliin Uuteenkaupunkiin kesätöihin.

Makasiiniravintola Kahveli sijaitsee Uudenkaupungin lahden varrella. Viihtyisä ravintola palvelee asiakkaita ympäri vuoden ja kesäaikaan uudistettu terassi houkuttelee nauttimaan kesäilloista. Kahvelin ruokalista koostuu paikallisten toimittajien raaka-aineista, joista on tehty herkullisia pizzoja, täyttäviä burgereita ja makeita jälkiruokia. Lapsille on ruokalista erikseen. Kesällä on käytössä vain à la carte lista, lounas jää kesäksi tauolle kokonaan.

Olet hakemamme henkilö mikäli sinulla on alan koulutus, aiempaa työkokemusta alalta ja viihdyt kiireisissä kesäpaikoissa. Mikäli olet aiemmissa työpaikoissa pyörittänyt pizzaa on se iso etu Kahvelissa. Myöskin keittiön perustyöt kuten esivalmistelut, tiskaaminen, siivous ja tukkukuormien purku ovat sinulle luontevia töitä.

Työt alkavat sovitusti touko-kesäkuun aikana ja jatkuvat elo-syyskuulle. Asiakkaan puolesta järjestyy majoitus mikäli sille on tarvetta. Majoituksen vuokra peritään työntekijän palkasta. Työtunteja tarjolla on 90h/3vko koko kesän ajaksi.

Jos kesä Uudessakaupungissa houkuttaa, niin laita hakemusta tulemaan!

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top