Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Hankoon, ravintola Makasiini

Kokki Hanko, Varsinais-suomi 30.5.2019 ← Takaisin

Houkutteleeko Hangon kesä? Nyt se on mahdollista kokea!

Ravintola Makasiini Hangon Satamakadulla on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1999 alkaen. Makasiinin ruokalista koostuu skandinaavisista klassikoista, lähialueiden tuotteista sekä kesä-elokuussa päivittäin katetusta perinteisestä saaristolaispöydästä. Ruokalistan sisältö vaihtelee kesäkaudella viikoittain saatavien raaka-aineiden mukaan, joten listan uusiutuminen tuo mukavaa vaihtelua työpäiviin.

Kokkina Makasiinissa huolehdit pääsääntöisesti saaristolaispöydästä. Kallan puolen työskentely on sinulle tuttua ja osaat laittaa ruoat kauniisti esille buffetpöytään. Sinulla on alan koulutus ja työkokemusta jo muutaman vuoden verran. Kiireinen kesäsesonki ei tule sinulle yllätyksenä ja osaat rytmittää työpäiväsi oikeanlaisesti. Myöskin keittiön muut työt kuten siivous, esivalmistelut, tukkukuormien purkaminen sujuvat sinulta moitteetta.

Majoitus järjestyy asiakkaan puolelta ja se veloitetaan palkasta. Työt alkavat juhannuksen tienoilla ja kestävät elokuun alkuun asti.

Mikäli olet etsimämme kylmän puolen taitaja niin laita hakemusta tulemaan ja jutellaan lisää!

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top