Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Helsinkiin, Naughty BRGR:iin

Kokki Uusimaa ← Takaisin

NAUGHTY BRGR -burgeriravintola syntyi Top Chef voittaja Akseli Herlevin yli kymmenvuotisen taustatyön tuloksena. Ravintolan toiminnan perustana on parhaat mahdolliset ainekset, jatkuva reseptien ja toiminnan kehittäminen, oikea asenne ja paras mahdollinen henkilökunta!
Tähän joukkoon mahtuu yksi uusi tuhma kokki

Tuhman kokin työnkuvaan kuuluu tietenkin herkullisten burgereiden valmistaminen. Misojen tekeminen, burgereiden valmistaminen, illan loppusiivous, sekä kaikki näiden väliin mahtuvat hommat kuuluvat repertuaariisi. 

Sinulta toivomme ennen kaikkea rautaista asennetta ja heittäytymiskykyä. Pilke pysyy silmäkulmassasi, myös niinä kiireisinä päivinä. Toivomme sinulta alan koulutusta. Vuosien työkokemus ei ole pakollinen, sillä nyt etsitään ennen kaikkia persoonia.

Tarjoamme sinulle töitä vähintään 90h/3vkoa paino sanalla vähintään. Tähän päälle vielä kivat henksuedut, sekä mahtava työporukka. Työsuhde alkaa Enjoy:n kanssa, mutta voit tulevaisuudessa siirtyä suoraan talon kirjoille.

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top