Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Helsinkiin, ravintola Casa Mare

Keittiö Uusimaa ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen yritys, joka koostuu 15 yksilöllisestä ravintolasta. Yritys on ollut näkyvä toimija pk-seudun ravintolamaailmassa jo lähes 40 vuotta.

Ravintola Casa Marea kutsutaan paikallisten keskuudessa Lauttasaaren olohuoneeksi ja syystäkin. Kotoisa ravintola toivottaa kaikki nälkäiset suut tervetulleeksi pitkin päivää. 
Casa Mare kaipailee joukkoonsa yhtä kokkia 

Casa Maressa pääset oikeasti kokkaamaan. Tarjolla on lounasbuffan väsäämistä, illan cartea ja mahtuupa joukkoon välillä kabinettitilaisuuksiakin. Olet osa keittiön tiivistä tiimiä ja pystyt mukautumaan muuttuviin työtehtäviin.     

Toivomme, että sinulla pysyy veitsi ja paistinpannu käsissä ja luukulla oleminen on sinulle tuttua hommaa. Olet siis jo vähintään puolikovaksi keitetty kokki, jolle hetkittäinen kiire ei nostata otsalle kylmää hikeä.      

Casa Maressa sinut ottaa vastaan iloinen joukko keittäjiä. Monipuoliset työtehtävät tarjoavat varmasti jotain uutta kokeneemmallekin kehäketulle. Hommat alkaa mahdollisimman nopeasti ja tunteja on tarjolla täydet 112,5h/3vko. Työsuhde solmitaan Enjoy:n kanssa.

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä nii jutellaan lisää. 

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top