<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Helsinkiin, Ravintola FREDDE’S

Kokki Uusimaa 31.8.2019 ← Takaisin

 

Lokakuussa 2019 avautuu Helsingin Pasilaan upouusi kauppakeskus Tripla. Pasilasta on muodostumassa valtava asumisen, elämisen, työskentelyn ja vierailemisen keskus ja uudet vetovoimaiset ravintolat rekrytoivat nyt tekijöitä!

Ruokaravintola Fredde’sin roolina on toimia pettämättömänä reseptinä kohtaamisille ja kokemuksille niin arjessa kuin juhlassakin. Valtava hiiligrilli, aito pizzauuni, tyylikkään viihtyisä miljöö sekä ihanat ammattitaitoiset ihmiset tekevät Fredde’sistä Hot Shop Eateryn, jossa vieraat viihtyvät ja odotukset ylittyvät.

Oletko aina halunnut päästä grillaamaan hiiligrillillä ja paistamaan pizzaa puulämmitteisellä uunilla? Freddesissä se onnistuu! Bonuksena pääset nauttimaan ilahtuneiden asiakkaiden riemusta hyvän duunifiiliksen saattelemana.

Et säikähdä kiirettä vaan työskentelet jopa mieluimmin pienen paineen alla. Olet sujuva tiimipeluri, jolle laadukas lopputulos on sydämenasia ja ruoka intohimo. Sinulla on jo hyvää pohjakokemus a la carte ravintolan kokin työstä ja olet valmis myös oppimaan uutta.

Pääset mukaan täysin uuteen konseptiin ja uutuuttaan kiiltävään ravintolaan. Tarjoamme työtunteja keskimäärin 50-90h/3vko tai sopimuksen mukaan. Mahdollistamme myös kehittyä ja edetä uralla.

Tule mukaan johonkin aivan uuteen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Karonen / 0403513221

Hae paikkaa!

VMP ja Smile yhdistyvät henkilöstöpalvelualan suunnannäyttäjäksi

VMP- konserni, jonka osana myös Enjoy toimii, on yhdistymässä toisen henkilöstöpalvelualan yrityksen, Smilen kanssa. Järjestely tuo yhteen kaksi henkilöstöpalveluiden kärkiyritystä, joilla on yhdessä vahvempi markkina-asema ja entistä parempi kyky uudistaa työelämää. Yhdistyminen on strategisesti tärkeä askel molemmille yhtiöille, joka mahdollistaa panostukset digitalisaatioon ja uusien palveluiden kehittämiseen. Yhdistymisen odotetaan luovan lisäarvoa yhtiön asiakkaille, työntekijöille ja osakkeenomistajille. […]

Uutinen

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen
Back to top