Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Jyväskylään, Ravintolalaiva M/S Rhea sekä Ravintolalaiva Gaia

Kokki Keski-suomi ← Takaisin

M/s Rhea sijaitsee Jyväskylän Lutakon satamassa.

Tilausristeilyitä aletaan tekemään heti jäiden lähdettyä ja ne jatkuvat aina myöhäiseen syksyyn saakka. Rhean kesä on täyttä juhlaa, tulossa on mm. teemaristeilyjä, suositusmenuita sekä bändiristeilyitä!

Rhean ruokalista sisältää herkkuja moneen makuun. Saksalainen keittiömestari taikoo
niin eurooppalaiset kuin suomalaisetkin perinneruoat laivan omassa keittiössä. Tilauksesta rakennetaan myös herkullisia ja upeita noutopöytiä juhlavieraidesi iloksi.

Ravintolalaiva Gaialla aistit aitoa kuunaritunnelmaa ja tervantuoksua Jyväskylän satamassa. Ravintolalaiva Gaia on avoinna kesäkaudella vapusta lähtien kesän loppuun saakka. Gaian aurinkoisella terassilla voit paistatella päivää, nauttia grilliherkkuja, virvokkeita sekä jäätelöannoksia. Työssä ei ole merisairauden uhkaakaan, koska laiva on parkissa satamassa.

Gaialla kokkaat raikkaan järvi-ilmaston ympäröimänä reilua street-foodia ja lounasta, sekä rakennat tilauksesta herkullisia noutopöytiä juhlavieraiden iloksi.

Edellytämme sinulta A´la carte- kokemusta ja vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä sillä työskentelet suorassa asiakaskontaktissa. 

Tarjolla on loistava kesäduuni rennossa ilmapiirissä. Palkka ja aloitus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top