Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Kuhmoisiin, Ravintola Sahanranta

Kokki Keski-suomi ← Takaisin

Kuhmoinen ja aurinkoinen Päijänteen liplatteleva ranta, miltä kuulostaisi viettää kesä huipputiimissä yhdessä Keski-Suomen kauneimmista pitäjistä?

Nyt siihen on oiva mahdollisuus. Ravintola Sahanranta etsii iloiseen joukkoonsa vielä paria ammattitaitoista kokkia. Jos olet alan rautainen ammattilainen tai nuori loistavan asenteen omaava tulevaisuuden lupaus niin saatat olla juuri etsimämme henkilö. 

Sahanranta on noin 200 asiakaspaikkaa omaava, legendaariseen saharakennukseen rakennettu, Päijänteen rannassa oleva ravintola. Keittiö on avoinna aamusta iltaan ja täällä pääset kokkaamaan sekä buffalounasta että a la cartea.

Työt alkavat sopimuksen touko-kesäkuun vaihteessa ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun saakka. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Edullinen majoitus löytyy tarvittaessa aivan ravintolan vierestä.

Mikäli kesä Kuhmoisissa kiinnostaa niin laita pikaisesti hakemusta tulemaan, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top