Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki, Kuopio Wine Festival 2019

Kokki Keski-suomi, Pohjois-savo ← Takaisin

KWF.png

”Cin cin” sanotaan kesällä Kuopio Wine Festivaleilla, jossa viinit, pasta sekä pizza vievät festivaalivieraan unohtumattomalle makumatkalle Italiaan.

 

Aurinkoinen, elämänmakuinen ja historiallinen Italia on täynnä upeita ruokakulttuureita, jotka poikkeavat toisistaan pohjoisessa ja etelässä. Pohjois-Italiassa käytetään paistamiseen voita, syödään tuorepastaa, riisiä ja polentaa, kun taas Etelä-Italiassa käytetään öljyä ja suositaan kuivapastaa. Yhteistä alueille on perinteiden kunnioittaminen ja rakkaudella valmistettu ruoka.

Etsimme 11-päivän keikalle kovan asenteen omaavia kokkeja, jotka pystyvät itsenäiseen työskentelyyn kiireisessä tahdissa. Keittiötyötä on tarjolla joko Food Streetillä, ruokateltan pop up-keittiössä tai vip-kylän konttikeittiössä.

Töitä tehdään aamusta iltaan, vaikka ihan kukon laulun aikaan ei tarvitse nousta keittämään, niin työtunteja saat kerättyä tältä reissulta oikein kivasti. Kuopion viinijuhlat starttaavat perjantaina 28.6 eli juhannuksen jälkeen vaikka työt alkavat jo misaamisella keskiviikkona 26.6. Töitä tehdään kenttäolosuhteissa seuraavat päivät aina lauantaihin 6.7 saakka. Sunnuntaina on lepopäivä – onneksi! Töihin on pystyttävä sitoutumaan koko ajaksi ja hymy ei saa hyytyä tällä keikalla. Jos olet tulossa mukaan kauempaa, niin järjestämme tarvittaessa kimppamajoituksen, josta perimme pienen maksun.

 

Italialaiset eivät syö elääkseen, vaan elävät syödäkseen. Voidaankin sanoa, että Italiassa kaksi maailman tärkeintä asiaa ovat rakastaminen ja syöminen – amare e mangiare.

 

Jos sinulla kesärepussa mukana hygieniapassi, paljon hymyä sekä asennetta, niin laita meille työhakemus.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top