Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Kuopioon, Ravintola Harald

Kokki ← Takaisin

Harald tunnetaan hyväntahtoisella huumorilla maustetusta palvelusta sekä runsaista ja herkullisista ruoka-annoksista. Yhdessä tekeminen on henkilökunnan voimavara, joka on avain työssä onnistumiseen. Kuulumalla viikinkeihin kuulut ryhmään, joka on ylpeä työstään.

Haraldissa valmistat ruokaa rakkaudella raaka-aineita kunnioittaen. Olet työskennellyt aikaisemmin a la carte-ravintolan keittiössä ja myös lounasbuffan teko onnistuu. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja iloinen Helga tai Tormud, niin laita välittömästi pullopostia tulemaan.

Tarjoamme sinulle rennon ja mukavan työskentelyilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa. Työtunteja olisi luvassa 100/3vkoa ja aloitus huhtikuun alussa. 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top