Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Nuorgamiin, Nuorgamin lomakeskus.

Kokki ← Takaisin

Nuorgamin Lomakeskus / Nuorgam Holiday Village on pieni kodikas perheyritys (toiminut vuodesta 1970), joka tarjoaa majoitus- ja ravintolapuolen palveluita sekä ohjelmapalveluja Suomen ja EU:n pohjoisimmassa kylässä – Nuorgamissa.
Lomakylä sijaitsee upeiden tuntureiden ympäröimänä, Tenojoen rannalla, aivan Norjan ja Jäämeren läheisyydessä.

Haemme kokkia tulevalle talvikaudelle, palvelemaan kansainvälisiä asiakkaitamme.
Hakemallamme henkilöllä tulee olla kokin koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Lisäksi reipasta oma aloitteista asennetta ja asiakaspalvelutaitoa. Kohtalainen englannin kielen taito katsotaan eduksi koska asiakaskunta on kansainvälistä.

Tarjoamme sinulle erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet kauniissa arktisessa luonnossa, perheyrityksen kodinomaisen ja rennon tunnelman. Mukavat työkaverit ja kilpailukykyisen palkan. Majoitus järjestyy huokeaan hintaan. Valittu henkilö työllistyy Enjoyn kautta. Tule sinäkin iloiseen Enjoy tiimiin.

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top