Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Ouluun, ravintola Amarillo

Kokki ← Takaisin

 

Oulun Amarillo on neljäs uuden konseptin mukainen Amarillo. 

Ruokalistalta löydät tunnetuksi tulleet annokset, mutta mukana on myös paljon uutta! Specials osiosta saat koottua mieleisesi annokset lisäkkeitä vaihtamalla. Amarillossa korostuu sosiaalinen syöminen sillä useat annokset ovat tarkoitettu jaettaviksi. 

 

Etsimme kahta kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Hakemallamme henkilöllä tulee olla alan koulutus sekä jo muutama vuosi kokemusta à la carte ruoanvalmistuksesta. Kuitenkin iloinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne ratkaisee. Nopeus on myös valttia koska kyseessä on vilkas ja yksi Oulun suosituimmista ravintoloista.

Työt alkavat heti ja kestävät toukokuuhun 2019 saakka. Mahdollisuus ehkä jatkaa senkin jälkeen.

Palkkaus TES. Valitut henkilöt työllistyvät Enjoyn kautta. Mikäli kiinnostuit niin hae rohkeasti paikkaa. Siinä kestää vain alle minuutti. 

Tule sinäkin osaksi iloista Enjoy tiimiä.

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top