Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Ouluun, ravintola Flying Reindeer

Kokki ← Takaisin

Tämä on sinulle, meille kaikille. Me emme tingi mistään. Siinä muutama ajatus jota kyseinen huippulaadukas ruokaravintola Oulussa ilmentää. Aivan Oulun ydinkeskustassa sijaitsevan ravintolan keittiössä häärää toinen omistajista Jani Huitsi. Jani on työskennellyt mm.etelässä huippuravintoloissa. Nyt olisi haussa hänelle 2 kokkia.

Työnkuvaan kuuluu iltapainotteista työtä. Ruokatuote on korkealaatuista ja  itse alusta asti valmistettua à la cartea. Hakijalta vaaditaan kykyä selviytyä kiireessä paineen alla sen vaikuttamatta laatuun. Työskentely avokeittiössä asettaa myös tiettyjä vaadittavia taitoja. Mm. asiakaspalveluhenkisyys on välttämätöntä.

Edellytämme hakijoilta lisäksi alan koulutusta tai kokemuksen myötä karttunutta ammattitaitoa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja 111h/3vko. Palkkaus sopimuksen mukaan. Valitut henkilöt työllistyvät Enjoyn kautta. Mahdollisuus siirtyä talon kirjoille siirtymäajan jälkeen.

Mukavat työkaverit ja hienot oppimahdollisuudet odottavat sinua.

 

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top