Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Ouluun, ravintola Flying Reindeer

Kokki ← Takaisin

Tämä on sinulle, meille kaikille. Me emme tingi mistään. Siinä muutama ajatus jota kyseinen huippulaadukas ruokaravintola Oulussa ilmentää. Aivan Oulun ydinkeskustassa sijaitsevan ravintolan keittiössä häärää toinen omistajista Jani Huitsi. Jani on työskennellyt mm.etelässä huippuravintoloissa. Nyt olisi haussa hänelle 2 kokkia.

Työnkuvaan kuuluu iltapainotteista työtä. Ruokatuote on korkealaatuista ja  itse alusta asti valmistettua à la cartea. Hakijalta vaaditaan kykyä selviytyä kiireessä paineen alla sen vaikuttamatta laatuun. Työskentely avokeittiössä asettaa myös tiettyjä vaadittavia taitoja. Mm. asiakaspalveluhenkisyys on välttämätöntä.

Edellytämme hakijoilta lisäksi alan koulutusta tai kokemuksen myötä karttunutta ammattitaitoa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja 111h/3vko. Palkkaus sopimuksen mukaan. Valitut henkilöt työllistyvät Enjoyn kautta. Mahdollisuus siirtyä talon kirjoille siirtymäajan jälkeen.

Mukavat työkaverit ja hienot oppimahdollisuudet odottavat sinua.

 

Hae paikkaa!

Sokotel panostaa rekrytointiin yhteistyössä Enjoyn kanssa

”Sokotel on jo nyt menestyvä yritys ja työpaikkana luotettava ja hyvämaineinen. Jatkossa haluamme olla se halutuin työnantaja. Liiketoimintamme kasvaa ja meillä henkilökunnalla on mahdollisuus kehittyä monipuolisissa tehtävissä, joten edellytyksiä on. Yhteistyön myötä haluamme näyttää suuntaa hospitality-alan edelläkävijänä ja yhteinen intressimme onkin kasvattaa paitsi Sokotelin ja Enjoyn, niin myös koko toimialan kiinnostavuutta. Tämä tulee lähitulevaisuudessa näkymään […]

Uutinen

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus
Back to top