Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Ouluun, Ravintola Sokeri-Jussin kievari

Kokki Lappi, Pohjois-Pohjanmaa ← Takaisin

Sokeri-Jussin Kievari on tunnelmallinen ruokaravintola hirsimakasiinissa Pikisaaressa. 

Kievarin keittiössä puhtaista kotimaisista raaka-aineista syntyy herkullinen 
suomalainen menu vuodenaikojen kierron ja sesonkien mukaan höystettynä.
Lähiruoka on luonnollisesti Kievarin keittiön kulmakivi.
Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.
Perunat, juurekset ja vihannekset hankimme lähialueilta.

Kokin työnkuvaan kuuluu niin lämpimän kuin kylmän keittiön ruoanvalmistus. Kyseessä on À la carte ravintola jossa asiakkaita riittää. 

Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja jo muutaman vuoden kokemusta À la carte ruoan valmistuksesta. Eteenkin lämpimän keittiön puolelta. 

Tarjoamme vakituisen työpaikan yhdessä Oulun vilkkaimista ravintoloista. Eli tunteja riittää. Mukavat työkaverit ja paikan iloisessa Enjoy tiimissä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top