Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Ouluun, Scandic Oulu City

Kokki Pohjois-pohjanmaa ← Takaisin

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju. Päivittäin 16 000 tiimiläistä pyrkivät yhteen ainoaan tavoitteeseen – asiakkaiden viihtymiseen, tulivatpa he majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä. Scandicilla on Suomessa 70 hotellia 31 eri paikkakunnalla. Scandic Suomi on valittu Pohjoismaiden matkailualan kiinnostavimmaksi työnantajaksi sekä vuoden 2017 ja 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work tutkimuksessa. Scandic Oulu City sijaitsee lähellä toria ja merta. Josta juontaa ravintolan nimi joka on Torilla. Tämä ravintola on tunnettu laadukkaasta ruoasta ja iloisesta palvelusta. 

Etsimme kokkia jonka työnkuvaan kuuluu mm. à la carte ruokien sekä bankettiruokien valmistus. Valitulle henkilölle tullaan myös opettamaan aamiainen jotta kokonaisnäkemys työpaikasta olisi mahdollisimman kattava. Tässä on mainio tilaisuus kehittyä ja kasvaa kokkina ja edetä uralla. 

Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja jo muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Iloista työtä pelkäämätöntä asennetta ja paineensietokykyä.

Tarjoamme upean ja harvoin tarjolla olevan mahdollisuuden. Vakituinen työ jossa vähintään 90h/3vko mutta käytännössä kesää lukuunottamatta on täydet tunnit. Kesällä voimme tarjota lisätöitä muualta mikäli tarvetta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Valittu henkilö työllistyy Enjoyn kautta. Sopivalla henkilöllä mahdollisuus siirtyä talon kirjoille myöhemmin. Mahtavat työkaverit ja hienon kansainvälisen organisaation. Tule sinäkin iloiseen Enjoy tiimiin.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top